watersporten in cambrils

Watersporten Cambrils

Cambrils ligt aan de Middellandse zee en is bij uitstek een plek om te watersporten. Surfen, suppen, zeilen, roeien, kajakken, zeilen, jetskiën en duiken. Ontdek de watersportactiviteiten in Cambrils.

huur een speedboot

Speedboat huren

Watersporten kan als de beste in Cambrils. Een speedboot huren is een van de watersportactiviteiten in Cambrils.

Boten in de haven van Cambrils

De haven in Cambrils

In de gezellige vissershaven van Cambrils staan langs de boulevard meerdere kiosken waar je watersportactiviteiten kunt boeken.

suppen, surfen en meer

Suppen in Cambrils

Suppen is leuk. Een half uur op een supplank kost in Cambrils 8 euro. Lijkt kort, dertig minuutjes. Maar dat is het niet, als je nooit hebt gesupt. Maar doe je je best, dan heb je armen flink getraind.

Surfstrand in Cambrils

Wind Cambrils

Surfclub WindCambrils een de plek in Cambrils voor het beoefenen van watersportactiviteiten. Bovendien organiseert deze coole watersportclub regelmatig concerten en dansavondjes met deejays.

Catamaran Varen

Een zeiltocht met een Catamar is supervet, maar loopt snel in de papieren voor een gezin van minimaal vier. Hoe leuk is het dan dat je voor een tientje per persoon een uur mag zeilen tijdens de nautische dagen in Cambrils.

Leer zeilen in een optimist

Club Nautic Cambrils

Kajakken, zeilen met een optimist, door de golven scheren op een banaan. Ontdek alle watersportactiviteiten bij Club Nautic in Cambrils.

Coole Watersportactiviteiten in Cambrils

Ontdek de populairste tours voor 2020 voor Watersporten in Cambrils. Boeken kan alvast vooraf, zodat jij tijdens jouw Vakantie Cambrils alleen nog maar op tijd in de haven hoeft te zijn.

Evenementen in badplaats Cambrils

Fira Maritima
Nautische Dagen in Cambrils

Een dagje zeilen met een catamaran langs de mediterrane kust kost snel een klein vermogen. Zeker wanneer je met een gezin van vier of meer bent. Het kan goedkoper. Rond het eerste weekend in mei organiseert Cambrils namelijk de Nautische Dagen. Tijdens Fira Maritima Cambrils mag je voor een prikkie proeven van alle watersporten die Cambrils rijk is. 

Lees hier mijn blog over Fira Maritima in Cambrils

a clowdy day on a boat is still a day on a boat