Slecht weer Cambrils | Regentips cambrils

Wat te doen tijdens regendagen in Cambrils

Slecht weer in Cambrils? Geen nood! Als het al regent in Cambrils, dan vaak kort en krachtig. Maar binnen zitten tijdens jouw Vakantie Cambrils is natuurlijk geen optie en doorweekt raken evenmin. Maar wat te doen tijdens een regendag in Cambrils? Kortom, hoe overleef je de regen? Lees snel verder en ontdek mijn regentips voor regendagen in Cambrils. Zo houd je het gezellig en droog en schijnt voor je het weet weer de zon. 

Slecht weer in Cambrils ?

Niets zo veranderlijk als het weer. Dat geldt tegenwoordig helaas ook voor Spanje. Zo was het afgelopen oktober ook heel slecht weer in Cambrils. In amper een uur tijd steeg het water in de drooggevallen rivier met enkele meters. Het resultaat zie je op de video hierboven. Het scheelde weinig of onze straat was bedolven onder een dikke laag modder. Maar hoe kom je de dag door, wanneer het regent in Cambrils? In je vakantiehuis blijven hangen is ook zo saai! Kortom, overleef de regen in Cambrils, met de allerleukste regentips.

Meer tips voor koude en natte dagen in Cambrils? Ga naar Cambrils in de Herfst en Cambrils in de Winter,

Regentips voor regendagen in Cambrils

Overleef de regen in Cambrils en ga naar de bios. Want tatatata…. Cinema Rambla d Art draait elke week een aantal keer de originele versie met Spaanse ondertitels. Hoe cool is dat! Op een leuke manier Spaans leren. 

Ontdek hier welke films deze week worden vertoond in Cinema Rabla d Art in Cambrils  PS. Voor originele film met Spaanse ondertiteling zoek naar voorstelling met de opmerking VOSE

Tips voor regenachtige dagen Cambrils

Binnen zwembad Cambrils

Slecht weer in Cambrils? In een heel groot sportcentrum naast Placa de Atjuntament in Cambrils staat een enorm sportcentrum met binnenzwembad. Check via onderstaande link de openingstijden voor vrij zwemmen en vermaak je in het water op regendagen in Cambrils.

Shoppen tijdens regendagen Cambrils

Winkelen in La Fira Reus

Regent het in Cambrils? Geen nood, shoppen kan ook overdekt. Helaas niet in Cambrils, maar wel in de modernistische stad Reus, op maar tien minuten rijden. Centre Commercial la Fira in Reus is een groot overdekt winkelcentrum van vier verdiepingen. Zara, H&M, Pull & Bear en tientallen andere grote merken hebben in La Fira Reus een winkel.

Centre Commercial La Fira Reus

Wat te doen op een regenachtige dag in Cambrils

Shop till you drop in Parc Central Tarragona

Slecht weer in Cambrils? Geen nood, shoppen kan ook overdekt. Helaas niet in Cambrils, maar wel in hoofdstad Tarragona. Parc Central is een groot overdekt winkelcentrum van vier verdiepingen Primark, Guess, Lola & Bimba en meer. En als het dan toch regent in Cambrils…ga je na het shoppen lekker naar de bios. 

Parc Central Tarragona

Slechtweer tips vakantie Cambrils

Gaudi Centre kleurrijk museum in Reus

Wist jij dat de natuur Antoni Gaudi‘s grootste inspiratiebron was tijdens het ontwerpen van zijn kunstwerken? Dat de vier puntige torens van de Sagrada Familia voortkomen uit een rijtje cipressen? Dat en nog veel meer ontdek je in het interactieve Gaudi Centre in Reus. Overleef de regen in Cambrils en kies voor een kleurrijk uitje voor het hele gezin.

Trampoline springen in een grote hal in Reus

Salting Reus Trampoline paradijs

Wil je energie kwijt, op een regendag in Cambrils, dan moet je naar Salting Reus. In de trampoline arena met 32 aaneengeschakelde trampolines, een heuse tumblingbaan en schuine wanden gemaakt van trampolines beleef je urenlang springplezier.

Salting Reus.

Meer Regentips Cambrils

Slecht weer Cambrils? Niet fijn. Maar ook op regenachtige dagen valt genoeg te beleven in Cambrils en omgeving. In Vila Seca, een stadje dat grenst aan Salou, staat bijvoorbeeld een bowlingbaan. Ga de strijd aan in Bowling Diverland.