Tiny House vlakbij Cambrils

La garrofa | Tiny House vlakbij Cambrils

Het tiny house vakantiehuis vlakbij Cambrils – in Mont Roig del Camp om precies te zijn – staat op bijna 2 hectare landbouwgrond en is vernoemd naar de Johannesbrood bomen naast het terras. Het was oorspronkelijk een schuilhuisje voor de boeren en hun ezels. De Nederlandse eigenaren hebben het vakantiehuisjes met zorg verbouwd met behoud van de originele muren. 

Het Ibiza style ingerichte tiny house huisje heeft gemetselde banken een keuken met koelkast en 3 pits gasstel. Er is een toilet en zowel binnen, als buiten een douche met warm en koud stromend water. Door middel van een kleine houten trap kom je door een luik op de verdieping. Hier staat een tweepersoons bed en éénpersoonsbed en is er een ruime kast voor kleding. De kiepkantel ramen zorgen voor frisse lucht. Er staat een wasmachine in de buitenkast.

Vanaf het terras van het tiny house vakantiehuis heb je prachtig zicht op klooster van Mont Roig waar je trouwens heel goed kunt eten
Restaurant Ermita de la Roca

Ibiza style vakantiehuis vlakbij Cambrils

binnen

La Garrofa Tiny House vakantiehuis Cambrils is piepklein, maar van alle gemakken voorzien. En bovendien met smaak ingericht. Ibiza meets Amsterdam. De woonkamer van dit Ibiza style natuurhuisje heeft gemetselde banken, een servieskast, een keuken met koelkast, een 3 pits gasstel en vloerverwarming. Op de begane grond is ook badkamer met toilet en inloopdouche. Op de verdieping, bereikbaar via een steile trap is de slaapkamer met een één- en een tweepersoonsbed.

buiten

Tiny vakantiehuis vlakbij Cambrils is  is vernoemd naar de Johannesbroodboom, die naast het natuurhuisje staat. La Garoffa staat op een landje van 2 hectare met olijf-, amandel- en Johannes broodbomen. Het was oorspronkelijk een schuilhuisje voor de boeren en hun ezels. Hans en Dominique, de Nederlandse eigenaren van de Tiny house vakantiewoning in Mont Roig, verdelen hun tijd over Nederland en Spanje. En wonen wanneer ze in Mont Roig ook op het terrein. het natuurhuisje zorgvuldig verbouwd met behoud van de originele muren.

de omgeving

Het dorp Mont Roig del Camp (Het dorp van de rode rots) ligt op 10 minuten rijden van de zee en Cambrils. Het dorp zelf is maar 5 minuten lopen. Het is een prachtig wandelgebied, met zowel gemarkeerde als ongemarkeerde wandelroutes. La Garrofa kijkt uit op Ermita de Mare de deu de la Roca. Dit oude klooster heeft een bijzondere kapel met een zwarte Madonna. De kapel is dagelijks geopend voor publiek. Bovendien kun je hier ook eten. Vanaf de rots is het uitzicht over de landerijen en de middellandse zee adembenemend.

Video afspelen

Mont Roig del Camp

Tiny house vakantiehuis vlakbij Cambrils

Informatie

Max 3 personen | 1 slaapkamer
Hoogseizoen 24 juni t/m 7 september | minimaal 7 nachten
Rest van het jaar minimum aantal nachten | 3

Tiny house vakantiewoning vlakbij Cambrils

Stuur een bericht voor info of boeken Tiny Vakantiehuis vlakbij Cambrils

Volg Vakantie Cambrils op Social Media