Top Restaurants Cambrils

Top Restaurants Cambrils

Cambrils telt ruim 200 restaurants. En geloof me, bijna overal eet je goed. Nadeel van zoveel Top Restaurants  in Cambrils is keuzestress. Want waar eet je het best en waar zit je ook gezellig? Ook belangrijk! Waar moet je zijn als je trek hebt in een biefstuk met kruidenboter en friet met echt mayo? Of snakt naar Thaise kippensoep? Op Top Restaurants Cambrils deel ik mijn persoonlijke favorieten. Stuk voor stuk top restaurants in Cambrils, culinaire hoofdstad Costa Dorada. En dan bedoel ik in de breedste zin van het woord. Bon Profit!
Restaurant tip Cambrils

L'Indret

Dit top restaurant in Cambrils ligt aan het strand. En La Llosa is een paradijselijk strand. Bovendien werkt hier een topkok en zit je gezellig. Dagverse vis wordt gevangen door eigen vloot. Fruit en groenten komen uit de ecologische groentetuin en het vlees van dit restaurant in Cambrils is biologisch. Oh ja, paella en andere rijstgerechten graag telefonisch reserveren Tip! Huevos con trufa y patata. 


Sotacel

De eigenaar van Top Restaurant Sotacel in Cambrils is een Nederlander, die getrouwd is met een Catalaanse. Sotacel is niet het goedkoopste restaurant in de haven, maar ik ben elke keer weer verrast door de smaak en opmaak van de gerechten. Sotacel serveert de Mediterraanse keuken. De inrichting van dit top restaurant in Cambrils is gezellig en knus. En koken kunnen ze dus ook bij Restaurant Sotacel.

 

Lekeitio

Lekeitio is de beste tapasbar van Cambrils. Ga je voor pinchos in de bar of wil je toch liever traditioneel Spaans eten in het restaurantgedeelte. In beide gevallen wordt het smullen. Voor een weekmenu (3 gangen inclusief wijn en water) betaal je bij dit Top Restaurant in Cambrils
€ 13,95 Handig om te weten! Lekeitio heeft twee vestigingen in de haven van Cambrils. 

tapasbar Cambrils

Niet is Cambrils maar in Miami Platja staat deze Nederlandse strandtent. Maar voor lekker eten en Hollandse gezelligheid, daar stappen we met liefde voor in de auto. De eetcafé kaart van Restaurant Friends is namelijk een dikke aarader. Hollandse biefstuk, echte frieten, appeltaart met slagroom…. dat missen we soms wel. Maar nu dus niet meer. Top Restaurant!

Restaurant Friends in Miami Platja

Heerlijk hoor, de Spaanse en Catalaanse keuken, maar af en toe heb ik gewoon trek in een andere smaak. In Thais bijvoorbeeld. Mijn favoriete Thai in de haven van Cambrils mag dan niet de gezelligste setting hebben, het eten van de Thaise vrouw van Juan is verrukkelijk. Mooi opgemaakte borden, superverse producten. Een feestje voor het oog, maar zeker ook voor de maag. We zijn dan ook vaste klant bij dit Top restaurant in Cambrils. Wat zeg ik, we eten hier minstens eens in de twee weken.PS. Januari en Februari gesloten!

Catalaanse Specialiteiten

Veel restaurants in Cambrils serveren Catalaanse specialiteiten. Van aardappel met spiegelei en truffel tot arroz negre tot paella met konijn en artichoke en smeuïge escalivada. Maar ook calcots gedoopt in salsa romesco en fideus rossos met zeevruchten en alioli moet je proeven.
Bon Profit!

KokenKoken
DrankDrank

Cambrils dankt de titel Culinaire Hoofdstad Costa Dorada aan de ruim 200 restaurants die de badplaats rijk is. Maar ook aan de negen culinaire festivals Cambrils die door heel het jaar worden georganiseerd! Kortom Cambrils is een vakantiebestemming voor lekkerbekken pur sang!

Restaurants Cambrils Michelin Ster

In de culinaire hoofdstad van de Costa Dorada mogen restaurants met Cambrils Michelin notering natuurlijk niet ontbreken. Goed nieuws voor liefhebbers van de verfijnde keuken. Badplaats Cambrils Spanje telt maar liefst 5 Restaurants met een Michelin Ster. Klik voor meer info op de namen van de restaurants Michelin Ster Cambrils.

Volg Vakantie Cambrils op Social Media