Cambrils Fietsstad Costa Dorada

Fietsen Omgeving Cambrils

Houd jij fietsen in Spanje? Specifieker, fietsen in de omgeving van Cambrils? Denk je over een fiets vakantie Cambrils? Ben je op zoek naar een Fiets Evenement in de Costa Dorada? Wil je meer weten over fietsen in Cambrils in het algemeen? Waar je fietsen kunt huren in Cambrils? Want Cambrils is een waar fietsparadijs. Bovendien heeft Cambrils de meeste kilometers fietspad in de provincie Tarragona. En zelfs meerdere fietshotels. Meer weten? Kom Fietsen Omgeving Cambrils fietsstad Costa Dorada.

FIetsen in Cambrils

Fietsen in Cambrils

Weinig steden in Catalonië zijn zo goed op fietsers ingesteld als Cambrils. Bij het Officina du Turisme Cambrils zijn fietskaarten verkrijgbaar, waarop alle fietspaden in de gemeente staan aangegeven. Of download de Spaanstalige folder hier. Kom fietsen omgeving Cambrils fietsstad Costa Dorada.

Fietsen Costa Dorada

Cambribike Cambrils

Fiets jij het liefst op racefiets? Heb je een mountainbike of BMX? Zweer je bij een e-bike? Of ben jij de trots eigenaar van een doodgewone stadsfiets? Wat voor fiets je ook hebt, iedereen mag zich inschrijven voor CambriBike, het grote fietsevenementen in Cambrils.  Vanaf de start in Parc del Pinaret in Barri Antic zijn fietsroutes uitgezet voor beginners en gevorderden. In het park zijn gedurende het fietsevenement medio september tal van activiteiten, demonstraties en tentoonstellingen op fietsgebied voor oud en jong.

Fietsroutes in Cambrils

Fietsen in Cambrils

Cambrils ligt aan de Middellandse zee en redelijk vlak. In het binnenland wordt het meer heuvelachtig, maar gemiddeld niet hoger dan 1000 meter. Alles over fietstochten Cambrils. Kom fietsen in Cambrils fietsstad Costa Dorada. 

Fiets vakantie Cambrils

Fiets Vakantie Cambrils

Wil jij op Fiets vakantie Cambrils? Monica Hotel Cambrils richt zich grotendeels op fietsers en fietsvakanties. Het fietshotel in Cambrils heeft een garage voor 120 fietsen, een werkplaats met pomp, afspuit mogelijkheid voor je fiets en natuurlijk zijn er ook fietsen te huur. Meer info en boeken Monica Hotel Cambrils

Fietsen omgeving Cambrils

Fietsen omgeving Cambrils

In totaal is de Via Verde del Val de Zafan y de la Terra Alta ruim 100 kilometer. Mijn favoriete deel loopt van station Horta de Sant Joan naar station Benifallet. (25 km verderop) Vanaf de kant gereden loopt de route licht af, dus ook goed te doen met kinderen. Houd je van het zwaardere werk, fietst de route dan andersom.

Fietsen Costa Dorada

Cambrils Salou

Een heerlijke fietsroute is die van Cambrils naar badplaats Salou. Het fietspad is zo’n tien kilometer lang en loopt volledig langs het strand. Een veilige, mooie en rustgevende route. Wij rijden deze route regelmatig wanneer we de kinderen naar Salou brengen, waar zij naar school gaan.

Bedrijven die zijn gespecialiseerd in fietsen in Cambrils en een fiets vakanties in de Costa Dorada

Fietsverhuur Cambrils

Drac Beach
Avenida Diputacio 16
43850 Cambrils
Tel: +34 97 735 2424
Bike Cambrils
Avenida Diputacio 185
43850 Cambrils
Tel: +34 97 735 1108
SportSport

Fietsen in Cambrils

Cambrils is bij uitstek geschikt om te fietsen. Langs het strand van Cambrils naar Salou loopt een fietspad van maar liefst tien kilometer. Bovendien zijn in de wijde omtrek en richting het achterland van Cambrils ook veel fietsroutes beschikbaar. 

Fietsen in Cambrils en omstreken is dan ook een aanrader. Gelukkig zijn op meerdere plekken in Cambrils fietsen te huur. Van tandems tot race fietsen en kinderfietsen. Maar ook Skelters, scooters en quats. Fiets huren in Cambrils? Ontdek de fietsverhuur in Cambrils

Carbon Bike verhuur

Marine Bicicletes is een fiets- en repairshop. Ze verhuren hier ook Carbon Bike, voor de echte sportfietser.  Voor een dag, een week of langer.

CambriBike is een tweedaags fietsevenement dat jaarlijks in september in Cambrils wordt georganiseerd.
Kom jij ook fietsen in Cambrils?

Volg Vakantie Cambrils op Social Media