Authentiek vakantie appartement Cambrils

Historisch stadsappartement in Cambrils

Op loopafstand van de gezellige haven van Cambrils en de paradijselijke stranden vind je dit met smaak ingerichte en toch authentiek vakantie appartement Cambrils. Een romantische vakantieverblijf voor twee personen. Of jonge ouders met maximaal een klein kind. Dit heerlijke stadsappartement is van onze Spaanse buren. Ze wonen in de buurt van Barcelona en gebruiken dit authentieke vakantie appartement maar enkele maanden per jaar. Zonde, want het is echt een heel fijne vakantieplek, gelegen in het hart van de oude stad Barri Antic.

Sfeervol en authentiek vakantie appartement Cambrils

Barri Antic in Cambrils voelt als een dorp. De sfeer is in dit deel van de badplaats nog echt Spaans. Of Catalaans. Net hoe je het wilt. Ons kent ons. Mensen groeten elkaar. Toeristen zie je hier nog niet zoveel. Ja, op woensdag, tijdens de weekmarkt. Dan ziet het hier letterlijk zwart van de mensen. Ik kan het weten, want wij wonen namelijk in hetzelfde gebouw. Word jij straks onze tijdelijke nieuwe buur? Scroll naar beneden en vraag naar de mogelijkheden.

Authentiek vakantie appartement Cambrils

binnen

Welkom in dit authentieke vakantie appartement in Cambrils. Gevestigd in één van de mooiste panden in Barri Antic. Ik kan het weten, want wij wonen in hetzelfde gebouw! Dit historische stadsappartement ligt op de eerste verdieping. Bereikbaar via een trap. Et is geen lift. Het vakantie appartement is 70m2 en in 2019 volledig gemoderniseerd, met behoud van authentieke details. En is bovendien is van alle gemakken voorzien. Van vaatwasser tot vriezer en van airco en wasmachine/droger. Dit sfeervolle vakantie appartement beschikt zelfs over twee smart televisies. 

buiten

Dit historische stadsappartement heeft een klein Frans balkon dat uitkijkt op de authentieke binnenplaats. Het balkon in de slaapkamer grenst aan de straatkant. Het balkon is net ruim genoeg voor een klein zitje. Wijntje erbij en genieten maar. Vanaf het balkon kijk je rechts naar Passeig d’ Albert, waar elke woensdag de markt wordt opgebouwd. Aan de linkerkant zie je een deel van het gezellige stadsplein Placa de la Vila Barri Antic, de oude stad van Cambrils.

Barri Antic

Vanaf het achterbalkon kijk je op Placa la Vila, het belangrijkste pleintje in Barri Antic. De oude stad Cambrils voelt als een dorp. Naast gezellige koffietentjes, een tapas bar en een restaurant vind je in dit deel van de stad speciaal zaakjes en kneuterige winkeltjes. Placa de la Vila is het letterlijke hart van de oude stad. Alle culturele evenementen vinden in hier plaats. Kijk dus niet vreemd op als er menselijke toren naast je balkon verschijnen. En hoe tof is het om eerste rang te zitten tijdens een correfoc of middeleeuws concert. 

 

Dit authentieke en volledig gerenoveerde vakantie appartement in Barri Antic is ook te koop. Word jij onze nieuwe buurman en/of buurvrouw?
Mail voor meer info!

Placa de la Vila is het belangrijkste plein in Barri Antic. Van de kerstmarkt tot correfocs, van menselijke torens tot de middeleeuwse markt, veel evenementen in Cambrils vinden hier plaats. Je leest het goed, dit sfeervolle, historische stadsappartement in Cambrils staat letterlijk in het hart van de stad. 

Informatie

Authentiek vakantie appartement Cambrils
HUT Licencie | E2020002435

Autentiek vakantie appartement Barri Antic

Extra’s tegen betaling! 

*****
Boodschappen service
voor de eerste dag!

*****
Strandpakket (kleed, strandlakens, parasol, stoeltjes & koelbox)  

******
Hollandse opoefietsen te huur!

******
Nederlandse babysitter

******
Oh ja en een klein hondje is ook welkoom! 

Dit authentieke en volledig gerenoveerde vakantie appartement in Barri Antic is ook te koop. Word jij onze nieuwe buurman en/of buurvrouw?
Mail voor meer info!

Stuur een bericht voor info of boeken

Vakantiehuis Barri Antic Cambrils Koop of Huur

Volg Vakantie Cambrils op Social Media