Alle Markten in Cambrils

Van de weekmarkt in Cambrils tot de kneuterige kerstmarkt.  Maar ook de zomerse kunstmarkt op de boulevard is een aanrader, net als de middeleeuwse markt tijdens Fira Cambrils in Barri Antic, de oude stad Cambrils.  En tijdens de vele evenementen en festivals die Cambrils rijk is, verschijnt altijd wel ergens een gezellige ambachtsmarkt. Kortom, Cambrils is van alle markten thuis. 

De weekmarkt in Cambrils

Ook op de markt in Cambrils is je euro een daalder waard. Elke woensdag wordt een algemene weekmarkt opgebouwd op Passeig d’ Albert in de oude stad Barri Antic. De weekmarkt in Cambrils is de erg populair en met 180 kramen de grootste markt in de provincie Tarragona. De marktwaar op Passeig Albert bestaat grotendeels uit praktische goederen zoals goedkope kleding, accessoires en huishoudelijke artikelen. Maar om de bocht, op Avenida del Milinari, staan de locale boeren met olijfolie, olijven, kaas, worst, groente en fruit.

Zelfs al je niets nodig hebt, is een bezoekje aan de weekmarkt in Cambrils een aanrader. Terrasjes zitten vol, er klinkt muziek. Klokslag elf wordt vreedzaam gedemonstreerd voor de vrijlating van de politiek gevangenen. En overal ruik je de geur van vers gefrituurde churros.  Tijdens jouw bezoek aan de weekmarkt in Cambrils kom je snel in Spaanse sferen.

Tren Turistico Cambrils Het toeristentreintje van Cambrils

Er rijden drie toeristentreintjes door Cambrils. Lijn 1 (L1) rijdt langs de bezienswaardigheden in de oude stad Cambrils. Lijn 2 (L2) rijdt van de markt in Cambrils naar de haven en weer terug. Lijn 3 (L3) brengt passagiers van en naar La Llosa, de zuidelijke buurt in Cambrils.

In juli en augustus rijdt een vierde toeritentreintje in Cambrils. L4 rijdt enkele keren per dag van Officina du Turisme in de haven van Cambrils naar het modernistische Parc Sama en weer terug. 

Opstappunt bij de weekmarkt in Cambrils is Passeig d’Albert. Een ritje met de toeristentrein kost 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen tot 12 jaar en ouderen.

De Kerstmarkt in Cambrils

Mercat de Nadal, de knusse kerstmarkt in Cambrils, wordt elk jaar rond het eerste weekend van december georganiseerd. Vier dagen lang verandert Placa de la Vila in Barri Antic in een kneuterig Kerstplein. Zoek je nog een Caga Tio of een gekke kakker voor in de kerststal.

Wil je op de foto met Papa Noel? Zoek je handgemaakte kerstcadeautjes of ambachtelijk lekkers? Je vindt het op de kerstmarkt in Cambrils.

Mercat Municipal Cambrils is de overdekte markt in Barri Antic

De overdekte markt in Cambrils
Mercat Municipal
Cambrils

In Mercat Municipal Cambrils, de overdekte markt in Cambrils staat in Barri Antic, de oude stad Verse groente, fruit, vlees, vis en schelpdieren worden hier verkocht. 

Zomer Openingstijden Overdekte Markt in Cambrils

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 14.00 uur en van 18.00 tot 20.30 uur. Zaterdag alleen ochtend.

Winter Openingstijden Overdekte Markt in Cambrils

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 14.00 uur. Vrijdag ook van 18.00 tot 20.30 uur. Zaterdag van 08.00 tot 14.30 uur.

Overdekte Markt in Cambrils
C/ Pere III, 2
43850 CAMBRILS

De gemeentelijke markt

De middeleeuse markt in Cambrils

Mercat Medival de middeleeuwse markt in Cambrils is een onderdeel van buurtfestival Fira de Cambrils. Vier dagen lang verandert Placa de la Vila in Barri Antic in een kneuterig middeleeuws marktplein. Op de middeleeuwse markt in Cambrils worden ambachtelijke producten en cadeautjes verkocht. Er is middeleeuws vertier voor de kleintjes. Aan de rand Placa la Vila voorspelt een waarzegger de toekomst.  Er wordt getoost en geproost. En iedereen is blij! 

De kunstmarkt in Cambrils

De kunstmarkt in Cambrils wordt in het hoogseizoen van begin juli tot eind autgustus elke zaterdagavond georganiseerd op de boulevard in de haven. 

Waar | Passeig Miramar in Cambrils
Tijd | Van 19:00 uur  in de avond tot 01:00 ‘s nachts.